Normalisoitunutta elämää

Alkusähellys on takana päin ja nyt on pöly laskeutunut Göteborgiin, tai meidän päälle.


Olemme kierrelleet ja tutkineet vielä enemmän Göteborgia. 
Välillä eksytään mennessä uusiin ruokakauppoihin tai olemme vain lähteneet väärään ratikkaan tai muuta sähellystä. Onneksi olen saanut suomikavereita täällä, harmi kun 2 lähtee jo kohta takasin Suomeen. Mutta onneksi yksi kaveri jää tänne seuraksini tutkimaan kanssani Göteborgia. 


Vaikka täällä on aurinkoista ja lämpömittari näyttäisi, että täällä olisi lämmin kevään ilma, niin se ei todellakaan pidä paikkaansa. Täällä on niin kylmätuuli, joka on niin voimakas ja kostea. Luulin, että pärjäisin täällä kevättakilla, koska olenhan niin etelässä ja täällähän ei ole pakkasta, mutta onneksi talvitakki on mukana ja pysyy visusti menossa mukana.


Kävimme lyhyellä lautta-ajelulla kavereiden kanssa, oli aivan älyttömän kaunis ilma kun paistoi aurinko. Onneksi sai istua sisällä ja katsella maisemia kaupungista, ulkona olisi ollut hiukan viileä.
Samalla reissulla kiertelimme katuja, joissa oli paljon kivijalkakauppoja ja pieniä kahviloita, joiden lähelle ei pääse autolla ajamaan. Se tunnelma on todella eri, mikä on parinsadan metrin päässä, missä julksiet ja autot ajavat kokoajan ohi. Todella kauniita kapeita kivikatuja, joiden takaa näkee nättiä historiaa.


Kävin tutstumassa työpaikkaani, yhteen Göteborgin päiväkotiin maanantaina. Täällä on nyt hiihtoloma, niin lapsia oli minun ryhmässä vain 3 kappaletta. Mukavan pehmeä laskeutuma päiväkotielämään. Ensi viikolla pääsen kunnolla töihin ja silloin on vilskettä ja menoa. 


Tiistaina meillä oli sovittuna käydä ikäihmisten "päivätoimintakodilla". Olimme siellä aamusta jo ja autoimme kokkia täyttämään laskiaspullia ja taittelemaan servettejä. Emme tieneet ollenkaan minne pääsemme kavereiden kanssa, mutta he ikäihmiset olivat todella hyvässä kunnossa, joten meillä oli todella mukavaa ja rentoa. Söimme hernekeittoa ja laskiaispullia Laskistiistain kunniaksi. 
Saimme ihania kysymyksiä ja hyviä puheenaiheita monista asioista. Yksi ihana vanhmpi nainen kysyi meitä mukaan joogaa, joka oli samana päivänä puolenpäivän aikaan. Katsoimme kavereiden kesken toisiamme hetken ja kaikki oli mukana heti! 
Joogatunti ruotsiksi ja ensimmäisiä kertoja joogaamassa, ei voi olla kuin menestys. Ja ei voi muuta sanoo, kuin että yläselkä ja olkapäät kiittävät nyt taas hetken. 


Tiistain joogatunnilla kutsuttiin meidät tervetulleiksi seuraaville tunneille ja seuraavan päivän ryhmäliikuntatunnille. Otin kaverin ja iloisen mielen mukaan ja suuntasimme keskiviikkona illasta tunnille liikkumaan. Ihana tunti ja mahtava meininki koko porukalla.
Kiitos vielä ihanille naisille, jotka kutsuivat meidät mukaan joogaan ja seuraavankin päivän tunnille <3 


Jessika





































Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pakkausta, intoa ja uuden kokemista

Miten voit helpottaa vaihdon sujuvuutta itse?

Stressitön elämä täällä?